Najćešće postavljana pitanja

 • 1. Da li je važno da imam fotografskog iskustva?
  Kurs je namenjen svima koje interesuje modna fotografija. Nije presudnoprethodno bavljenje fotografijom ili uzrast polaznika. Važno je da imate interesovanje, volju i kreativnost, a na svemu ostalom zajedno ćemo raditi.
 • 2. Da li je ovaj kurs dovoljan da mi omogući da se bavim fotografijom?
  Ovaj kurs je zamišljen tako da vam predstavi šta zapravo čini posao modnog fotografa i ono što vam je potrebno pored osnovnog tehničkog znanja koje je svakako polazište za dalji rad. Detalji kaošto su razvijanje koncepta, saradnja s partnerima, klijentima i saradnicima omogućiće vam da razumete posao i, nadamo se, potvrdite da baš time želite da se bavite.
 • 3. Mogu li da odaberem koja ću predavanja pohađati?
  Ako se odlučite da upišete ovaj kurs, nužno je da završite ceo program, to jest svih pet nedelja s dva dana predavanja nedeljno. Nije moguće biranje tema i predavanja koja ćete pohađati.
 • 4. Mogu li platiti na rate?
  Možete platiti u dve rate. Prva polovina iznosa plaća se prilikom upisa, do 20 dana pred početak kursa, a druga polovina neposredno pred sam početaknastave.
 • 5. Šta ako odustanem ili sam sprečen/a da dolazim?
  Ako odustanete, nažalostnećemo biti u mogućnosti da vratimo novac. Ako ste sprečeni iz opravdanih razloga, možemo se dogovoriti o nadoknađivanju časova ili pridruživanju narednoj grupi.
 • 6. Ko su ostali predavači?
  Kao predavači gostovaće neki od naših najpoznatijih šminkera, modela, urednika modnih magazina i stilistakoji već godinama sarađuju s Milošem i zajednički stvaraju brojne editorijale i reklamne kampanje.
 • 7. Da li ću dobiti priliku da fotografišem tokom kursa?
  Jedan od glavnih ciljeva programa jeste da pruži obilje praktičnog rada i vežbi u kojima će učestvovati svaki polaznik. Svaka nedelja podrazumeva grupne i individualne vežbe. Pored svega toga, planirana su i dva profesionalna snimanja.

Prijavi se sada

ili nas kontaktiraj za više informacija